Ariane
Ariane Office
Informatie
0547 26 02 06
Betrouwbare ict-omgevingslimmer, veiliger sneller en gemakkelijker
Betrouwbare ict-omgeving

Ariane ICT
Spechthorstweg 4
7471 GH Goor

0547 - 26 02 06

info@ariane.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:30 t/m 17:00 uur

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Sitemap

Ariane ICT heeft een eigen allround technische dienst.

Dit betekent dat er direct kan worden ingesprongen als U ergens een probleem heeft in Uw automatisering.

Door de beheersbaarheid in eigen huis zijn wij instaat onze klanten een uitstekende snelle en persoonlijke service te bieden op hun automatiseringspark. Geen lange wachtlijsten of lange wachttijden voor onze helpdesk. Over het algemeen kunnen problemen a la minute opgelost worden. Dat is toch wat U als klant wilt, geen stilstand maar gelijk weer aan het werk in combinatie met een persoonlijke benadering.

Wat kan onze technische dienst nog meer voor U doen?

Naast assemblage en service op systemen en fileservers is onze technische dienst geheel allround en bestaat uit breed geschoolde technische medewerkers die allerhande storingen, installaties en onderhoudswerkzaamheden voor U kunnen verrichten.

Zo kunt U daarbij denken aan installatie van internet, routers, netwerken, software installaties, onderhoud van Uw printers etc.

Deze kennis kunt u tevens middels een contract wekelijks, maandelijks of om de maand remote of op locatie inhuren.
Hierdoor kunt u uw netwerk in zijn geheel laten onderhouden waardoor u hierover zelf niet meer over hoeft wakker te liggen of alles nog werkt en voorzien is van de laatste updates.
Dit doen wij voor u.

Voor meer informatie over onze Service & Onderhoud diensten kunt U een e-mail sturen aan info@ariane.nl of telefonisch 0547-260206

Laatste Nieuws

30 en 31 mei gesloten

29-05-2019