Ariane
Ariane Office
Informatie
0547 26 02 06
Online Backup

Ariane ICT
Spechthorstweg 4
7471 GH Goor

0547 - 26 02 06

info@ariane.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:30 t/m 17:00 uur

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Sitemap

Backup is anno deze tijd een onmisbaar onderdeel in het bedrijfsleven.

Maar een groot deel van de ondernemers houdt zich hier niet voldoende mee bezig of denkt het allemaal goed voor elkaar te hebben totdat het zover is en er daadwerkelijk bestanden of data terug gehaald dient te worden. Als je er dan achter komt dat het niet goed is ben je te laat!

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw backup goed, eenvoudig en automatisch te laten verlopen, enkele voorbeelden die Ariane ICT voor u en uw organisatie kunnen realiseren zijn:

AROB (Ariane Remote Online Backup):

Voor de ondernemers met een server op locatie, de ondernemer vanuit huis of de grote MKB-er met een compleet serverpark heeft Ariane ICT een speciale backup dienst ontwikkeld: Ariane Remote Online Backup.

Door elke nacht verbinding te maken met een “Backup-Server” die in het datacenter staat worden uw belangrijkste (of naar keuze alle) gegevens automatisch overgezet naar een externe Backup-server.

Op deze manier heeft u dus altijd een backup van uw bestanden en is deze veilig buiten uw bedrijfspand opgeslagen. U hoeft dus geen zorgen meer te maken of uw backup gelukt is of niet, u hoeft geen tapes aan te schaffen of meer te wisselen en ook de bezorgdheid of uw data veilig op een externe locatie is opgeslagen is niet meer nodig. Wij doen dit voor u! Het Ariane Remote Online Backup is geheel naar eigen wensen in te richten , mocht u hier meer informatie over willen ontvangen. Neem dan gerust contact met ons op.

Veeam Backup & Replication

Voor de grotere organisaties met serverpark(en) op locatie welke is ingericht middels een VMWare oplossing heeft Ariane ICT een speciaal partnerprogramma opgezet met Veeam Backup: Een revolutionaire back-up- en hersteloplossing voor VMware ESX- en ESXi-omgevingen met back-up en replicatie in één product.

Veeam Backup & Replication biedt 2-in-1 backup and replication voor virtuele machines die op VMware ESX(i) draaien. Door de vPower-technologie, waar momenteel patent op wordt aangevraagd, overwint Veeam Backup & Replication de beperkingen van traditionele backup en disaster recovery waardoor u over snel, flexibel en betrouwbaar herstel van al uw gevirtualiseerde applicaties, diensten en gegevens beschikt.

Is Veeam Backup & Replication iets voor uw organisatie, neem dan gerust contact met ons om te vragen naar de speciale voordelen die wij u kunnen bieden.

Laatste Nieuws

30 en 31 mei gesloten

29-05-2019