Ariane
Ariane Office
Informatie
0547 26 02 06
Glasvezel

Ariane ICT
Spechthorstweg 4
7471 GH Goor

0547 - 26 02 06

info@ariane.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:30 t/m 17:00 uur

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Sitemap

Glasvezel

Tegenwoordig heeft bijna elke ondernemer of particulier een internet aansluiting waarbij de snelheden van de xDSL zo langzamerhand niet meer voldoen aan de verwachtingen.

Glasvezel is op dit moment de snelste manier van internet en zal in de toekomst alleen nog maar sneller worden.
Is het dan niet tijd dat u of uw organisatie overgaat op glasvezel?

Waarom "Glasvezel"?

Of glasvezel interessant voor U is hangt sterk af van Uw behoefte om sneller te kunnen Internetten of als U bijvoorbeeld koppelingen met filialen wilt realiseren of diensten via Internet wilt gaan afnemen of aanbieden. Door ook Uw telefonie via deze glasvezel te laten lopen zijn er ook op dit gebied grote besparingen mogelijk!

Waarom Ariane ICT?

Eén aanspreekpunt met meer dan 19 jaar ervaring. Door met Uw lokale partner Ariane ICT uit de Hof van Twente samen te werken is het mogelijk om één aanspreekpunt te hebben voor alles wat met Internet te maken heeft!

Met één opdracht kunt U bij ons de glasvezel, de juiste snelheid van het Internetverkeer, de router en eventueel extra diensten zoals e-mail, websitehosting, remote-backup of applicatie-hosting regelen.

Tevens is Ariane ICT Ndix partner waarbij veel voordelen komen kijken, zoals de mogelijkheid om glasvezelaansluitingen van meerdere vestigingen eenvoudig te koppelen en / of diensten direct via het internet te laten verlopen.
Wilt u weten of glasvezel op uw locatie beschikbaar is en welke kosten hieraan zijn verbonden? Ariane ICT adviseert u graag in de mogelijkheden.

Laatste Nieuws

30 en 31 mei gesloten

29-05-2019